top of page
Schermafbeelding 2016-03-23 om 12.52.52
Schermafbeelding 2016-03-23 om 11.34.52
Schermafbeelding 2016-03-23 om 12.55.12
Schermafbeelding 2016-03-23 om 12.57.09
Schermafbeelding 2016-03-23 om 12.59.59
Schermafbeelding 2016-03-23 om 11.30.56
Schermafbeelding 2016-03-23 om 11.27.12

SUCCESS STORIES

Danielle Damhuis

-13 kg: 'We mochten zo veel en zo lekker eten'

,,Als wandeltrainer en gewichtsconsulente in opleiding was ik erg geïnteresseerd toen ik via de Wandelbond in aanraking kwam met SLIM. Mijn man en ik besloten de lifestyleadviezen van dr. Hofstra eens uit te proberen. Het ging ons veel makkelijker af dan gedacht. Eigenlijk hadden we continue het gevoel dat we valsspeelden, we mochten zo veel en zo lekker eten. En toch vielen we af! Mijn man 10 kilo en ik zelf 13 kilo. De voedingsadviezen en het sporten zijn voor ons een gewoonte geworden. We eten bijvoorbeeld veel minder koolhydraten, waardoor we goed op gewicht blijven. En zondigen we eens omdat we een aantal verjaardagen of feestjes op een rij hebben? Dan pakken we het boek er even bij en zitten we meestal zo weer op de goede weg. We voelen ons er erg goed bij, dat is het belangrijkste.”

Jerry Tas

- 25 kg: '‘Mijn insulinepomp kan de deur uit’

,,Als kok lette ik nooit zo erg op wat ik at. Ik was een echt koolhydraatmonster. Patat, rijst, aardappelen. Ik at het allemaal en het liefst in grote hoeveelheden. Natuurlijk wist ik wel dat dit niet gezond is, maar op een of andere manier heb ik nooit de stap genomen om ook echt iets aan mijn eetpatroon te doen. Met diabetes tot gevolg. Toen dr. Hofstra met zijn boek over SLIM aan kwam, was ik een beetje sceptisch. Toch besloot ik het samen met mijn vrouw en broer te proberen met de instelling ‘we zien wel waar het schip strand’.  In het begin was het even wennen, maar we zijn veel verder gekomen dan ik van tevoren had gedacht. Nu, 15 weken later, is mijn vrouw 16 kilo afgevallen. Mijn broer weegt 20 kilo minder. En ik zelf? Mijn weegschaal geeft inmiddels 25 kilo minder aan en de insulinepomp heb ik de deur uit gedaan, die heb ik niet meer nodig.”

Eric van Dalen

- 8 kg: 'Mijn gezondheid is er echt op vooruit gegaan'

,,Ik kwam bij dr. Hofstra omdat mijn cholesterol en hoge bloeddruk te hoog waren. Voordat hij medicijnen voorschreef, wilde dr. Hofstra graag dat ik eerst zou kijken welk resultaat ik met een gezondere lifestyle zou kunnen behalen. Het was in het begin even wennen. Ik was een heel ander eetpatroon gewend, ik deed alles wat ongezond was. Veel snoepen, weinig bewegen. Het fijne is dat je door SLIM bij de hand wordt genomen. Dr. Hofstra heeft complete schema’s die je makkelijk kunt volgen, zonder dat je er zelf veel bij na hoeft te denken. Ik ben gaan squashen en zwemmen, om te ontspannen ben ik nog meer muziek gaan luisteren en neem ik meer tijd voor mijn hobby: drummen. Ik ben nu zo’n 8 kilo kwijt, maar veel belangrijker is dat mijn cholesterolwaarde en bloeddruk nu veel lager zijn dan vorig jaar. Mijn gezondheid is er echt op vooruit gegaan.”

Harry van Oest

- 30 kg: 'Alleen van de complimenten ga ik al meer stralen'

Harry van Oest: ,,Punten tellen, calorieën bijhouden, ik heb verschillende methodes geprobeerd om af te vallen. Maar ik was dit altijd snel weer zat. Met een onregelmatige baan in de gezondheidszorg zijn zulke diëten gewoon niet vol te houden. SLIM is anders. Daarin worden niet alleen de beperkingen weergegeven, maar ook wat wel mag. Denk aan recepten voor gezonde sausjes, die je maaltijd toch net iets lekkerder maken. Voorheen kookte ik niet zo vaak, dat doe ik nu wel. Het was in het begin niet makkelijk hoor. Koud douchen, dat vergt wat overwinning. En Mozart luisteren? Lastig, met mijn muzieksmaak. Maar het resultaat mag er zijn. Ik ben 30 kilo kwijt in 6 maanden en ik voel me gezonder en energieker. En wat denk je van de complimentjes die ik nu regelmatig krijg, dat ik er zo goed uit zie? Alleen daarvan ga je al meer stralen.”

Hugo Langras

- 11 kg: 'Je hoeft echt niet als een kluizenaar te gaan leven’

,,Met hart- en vaatziekten in de familie, ben ik extra alert op mijn gezondheid. Toen ik voor controle bij dr. Hofstra kwam, bleek dat ik wat te zwaar was en mijn cholesterol was behoorlijk hoog. Ik ben een groot liefhebber van brood, maar ik besloot om toch te proberen SLIM te volgen. Geen spijt van gehad! Ik ontdekte dat je echt niet als een kluizenaar hoeft te leven om een gezonde lifestyle vol te houden. Ik doe nog steeds leuke dingen, en ik heb van dr. Hofstra geleerd om lekkere salades te maken waardoor ik het brood niet eens zo erg mis. Inmiddels ben ik 11 kilo afgevallen en mijn cholesterol is drastisch gedaald. Ik voel me goed! Ik merk bijvoorbeeld dat ik minder moe ben na het sporten. En soms zondig ik nog wel hoor. Maar gelukkig is dat geen probleem, zolang je daarna maar consequent verder gaat.”

Please reload

Anker 5
Anker 6
Anker 7
bottom of page