top of page

SLIM afvallen met Ditjes&Datjes


Wil je met kerst 10 kilo lichter zijn dan nu? Die uitdaging ga ik aan met de lezers van Ditjes&Datjes. In september beginnen we met een programma van 10 weken om de overtollige vakantiekilo's kwijt te raken en gezonder te gaan leven. Doe je ook mee?

Bij mijn Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM) is afvallen is nooit het hoofddoel. Gezonder worden wel. Toch gaan die twee vaak hand in hand. Het probleem met diëten is dat veel mensen vroeg of laat vervallen in oude gewoontes en daarmee ook in het oude gewicht. Een dieet richt zich primair op voeding en laat andere gewichtsbepalende factoren liggen. Zo zorgen stress, het gebrek aan beweging en aan ontspanning ervoor dat het harstikke lastig is om ongezonde verleidingen te weerstaan. SLIM richt zich op alle facetten en is daarmee de sleutel tot een gezonde levensstijl waar je je hele leven profijt van hebt. De praktijk leert bijvoorbeeld dat medicijnen voor een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte onnodig kunnen zijn, zolang je er een gezonde levensstijl op nahoudt.

Samen met de lezers van Ditjes&Datjes ga ik de uitdaging aan om ook SLIM te gaan leven. Tien weken lang krijgen ze adviezen met betrekking tot gezonde voeding, verantwoord bewegen en voldoende slaap en ontspanning. Wist je bijvoorbeeld dat ineens intensief gaan sporten niet ideaal is als je wil afvallen? En dat muziek ook invloed heeft op je gezondheid? En waarom je eigenlijk je dag zou moeten beginnen met een koude douche? In het interview met Ditjes&Datjes vertel ik er al iets meer over.

Voor tien lezers van Ditjes & Datjes die kampen met overgewicht geef ik 14 september om 19.30 uur in Utrecht een gratis workshop over SLIM. Samen maken we deze avond een begin met een afvalrace van 10 weken. Wil je kans maken om er bij te zijn? Meld je aan via Ditjes&Datjes.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Categoriëen
bottom of page