top of page

Mooie resultaten na de eerste challenge!


De effecten van het eerste online interventie programma, de Lekker in je Vel Challenge, zijn bekend. Wat hebben jullie mooie resultaten geboekt! Met ruim 25.000 deelnemers begonnen we tegelijk aan 12 weken lang SLIM leven. De één deed mee om een paar kilo af te vallen, de ander wilde vooral gezonder gaan eten. Wat jouw doel ook was, op alle fronten zijn mooie dingen bereikt! Ik ben trots en zal in de toekomst zeker vaker van dit soort gratis online begeleide interventies houden.

Mijn doel met SLIM? Nederland slanker en daardoor gezonder maken. Samen zijn we de afgelopen maanden een heel eind gekomen! Bij de een lag de focus het meest op afvallen, bij de ander op bewegen of voeding. Het aantal kilo's dat de deelnemers afvielen, liep uiteen van 0 tot 20 kg. Gemiddeld zijn jullie 6 kilo kwijt, een mooie prestatie!

Maar liefst 86 procent van de deelnemers geeft aan door de challenge gezonder te zijn gaan eten en 68 procent is meer gaan bewegen. Maar liefst 81 procent van de deelnemers geeft aan zich na de challenge fitter te voelen. 79 procent voelt zich ook gezonder en 77 procent van de challengers geeft aan meer energie te hebben. 56 procent slaapt beter en 52 procent ervaart minder stress.

Ik ben ongelooflijk trots om te horen dat SLIM zo goed bevallen is en dat ruim 88 procent van jullie aangeeft door te willen gaan met deze gezonde lifestyle. Houden jullie mij via mijn Facebookpagina op de hoogte van jullie vorderingen na de challenge?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Categoriëen
bottom of page