top of page

Fantastische resultaten!!


De deelnemers van de Lekker in je vel challenge hebben fantastische resultaten bereikt!

Voor mij kwam het niet als verrassing, keer op keer zie ik dit soort resultaten met mijn SLIM methode. Maar toch was het dit keer bijzonder omdat een grote groep deelnemers tegelijkertijd de uitdaging zijn aangegaan om hun lifestyle te verbeteren. Met een fantastisch resultaat!

Mijn doel om heel Nederland gezonder te laten leven is op deze manier weer een stap dichterbij gekomen. Het enthousiasme en blijdschap van de mensen die mijn SLIM methode met succes volgen en weten vast te houden geeft mij extra motivatie om op deze weg door te gaan.

Alhoewel mijn boek Snel SLIM een prima leidraad is om stap voor stap een gezondere leefstijl aan te leren ben ik van plan om vaker challenges te organiseren. Ik zal jullie daarover via mijn website, facebook pagina en nieuwsbrief op de hoogte houden!

De resultaten van de Lekker in je vel challenge zijn hier te lezen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Categoriëen
bottom of page