top of page

Inner Beauty straal je uit naar buiten


Een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor je innerlijk, maar het vertaalt zich ook naar een stralender uiterlijk. Zien we er niet allemaal beter uit als we goed hebben geslapen en ons fit voelen? Tijdens de Beauty Trade aankomend weekend vertel ik er meer over.

Wat goed is voor je hart, is ook goed voor je andere organen. Ook voor de huid, het grootste orgaan van allemaal. Een gezondere lifestyle zorgt bijvoorbeeld voor gezondere bloedvaten. Dat heeft direct weerslag op je huid. En heb je wel eens goed gekeken naar de huid van iemand die ongezond eet, veel alcohol drinkt of rookt?

Naast je uiterlijk, heeft innerlijke schoonheid bovendien ook direct effect op je uitstraling. Wie zich goed voelt, straalt meer, heeft meer energie en heeft meer zelfvertrouwen. Aanstaande zaterdag vertel ik tijdens een interactieve lezing op de Beauty Trade meer over de link tussen een SLIMme lifestyle en je uiterlijk. Zie ik je daar?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Categoriëen
bottom of page