top of page

Meest patientvriendelijke zorgverlener van 2015. Wat een prijs!


Wow! Ik ben gekozen als meest patiënt vriendelijke zorgverlener van Nederland. Wat een prijs! Deze prijs werd voor het eerst uitgereikt aan een individuele zorgverlener die zich volgens de beoordelingen op ZorgkaartNederland onderscheidt. Dit heeft alleen maar kunnen gebeuren door de teamspirit en inzet van ons team en de geweldige organisatie van Cardiologie Centra Nederland!

Het is altijd mijn doel geweest om mensen zo goed mogelijk te helpen in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Bij Cardiologie Centra Nederland stellen we de patiënt centraal en proberen we een doktersbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn er bij ons nooit wachttijden en krijgt de patiënt aan het einde van de onderzoeken meteen de diagnose en een eventueel behandelplan te horen zodat hij weet waar hij aan toe is. Het is fijn te merken dat dit door patiënten wordt gewaardeerd, dat is tenslotte waar we het voor doen.

Ook mijn felicitaties voor de winnaars in de andere categorieën.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Categoriëen
bottom of page