top of page
IMG_2357
IMG_2358
IMG_2344
IMG_2343
IMG_2345

Wat is SLIM?

SUCCESVOLLE LEEFSTIJL INTERVENTIE METHODE
 

De Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM) van Leonard Hofstra is een unieke en succesvolle combinatie van beter slapen, ontstressen, effectief bewegen en verantwoorde voeding. Dr. Hofstra's belofte: verlies tot wel 12 kilo in 12 weken.

 

De Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM) van cardioloog Leonard Hofstra gaat verder dan alleen adviezen over eten en sport. Want afvallen terwijl je slecht slaapt? Vergeet het maar. En op dieet terwijl je veel stress hebt? Nauwelijks te doen. Daarom pakt SLIM de hele lifestyle aan. Wist je bijvoorbeeld dat koud douchen kan helpen bij het verbranden van vet? En wat het effect van muziek op je lichaam is?

 

SLIM omvat praktische tips, ‘leefschema’s’ en recepten waarmee wetenschappelijke kennis over gezondheid en lifestyle makkelijk kan worden toegepast in het dagelijks leven. Strenge diëten zijn vaak niet lang vol te houden, en wie er mee stopt komt meestal weer kilo’s aan. SLIM werkt anders. Door bewust bezig te zijn met je lifestyle kun je blijven genieten van lekker eten en ondertussen toch afvallen en aan je gezondheid werken. SLIM is een beproefd succes. De praktijk leert bijvoorbeeld dat medicijnen voor een hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol vaak niet meer nodig zijn na het volgen van SLIM.

bottom of page