top of page

"Met dit praktische boek wil professor Hofstra mensen helpen om hun gezondheid te verbeteren. Het maakt duidelijk dat gezond leven helemaal niet moeilijk en voor iedereen haalbaar is."

 

Kris Verburgh, arts en auteur van

‘De voedselzandloper’ en

‘Veroudering vertragen’. 

SNEL SLIM 

verlies tot wel 12 kilo in 12 weken

 

 

Met zijn boek Snel SLIM, gaat cardioloog Leonard Hofstra de strijd aan met overgewicht en de bijkomende gezondheidskwalen. Snel SLIM draait om Hofstra’s Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM), een unieke en succesvolle combinatie van beter slapen, ontstressen, effectief bewegen en verantwoorde voeding.

 

SLIM gaat verder dan alleen adviezen over eten en sport. Dr. Hofstra: ,,Afvallen terwijl je slecht slaapt? Vergeet het maar. Op dieet terwijl je veel stress hebt? Nauwelijks te doen. Daarom pakt SLIM de hele lifestyle aan.” Zo legt hij in zijn boek Snel Slim uit hoe koud douchen kan helpen bij het verbranden van vet, en gaat hij in op de rol van muziek. Bepaalde muziek verlaagt het stresshormoon in je lichaam, wat goed is voor je algehele gezondheid.

 

Snel SLIM staat vol met praktische tips, ‘leefschema’s’ en recepten waarmee deze wetenschappelijke kennis makkelijk kan worden toegepast in het dagelijks leven voor een gezondere lifestyle. 

 

Hofstra's belofte: verlies 12 kilo in 12 weken.

Momenteel is het boek uitverkocht.

bottom of page